Veelzijdig in Vastgoed

Van ons krijgt u altijd professionele ondersteuning op maat,
geboden door mensen en organisaties die beschikken over veel ervaring, kennis en expertise.

Heeft u een vraag over vastgoed of behoefte aan professionele ondersteuning? Wij willen u graag helpen.

Bekijk onze referenties

Ondernemen met passie

Onze opdrachtgevers, jarenlange ervaring, enthousiasme, vakkundige partners, uitgebreid netwerk helpen globale ideeën voor mooie vastgoedplannen te maken tot realistische, goed renderende projecten.

MEERWAARDE CREËREN

Rücksichtslos nieuwe gebouwen neerzetten; daar heeft Beukenwoud Investments helemaal niets mee. Meerwaarde creëren waarbij het gaat om het zoeken naar de beste balans tussen de plek, functie en vorm. Dat is de uitdaging bij ieder project.

ZOEKEN NAAR MEERWAARDE

Rendement

Bij al onze activiteiten staat de kwaliteit en verhuurbaarheid van de portefeuille
en het op langere termijn te behalen positief rendement centraal. En dat is niet slechts in geld uit te drukken.
Op basis van een duidelijke visie en door een actief beleid, zijn wij in staat het rendement van uw vastgoedportefeuille te waarborgen en mogelijk verder te optimaliseren.

Consultants

Wij adviseren over het slim inzetten
en goed renderen van vastgoed. In het belang van u en uw bedrijfsvoering. Met oog voor detail en gevoel voor de ‘big picture’, altijd voor de mensen die er graag gebruik van maken.

MEER INFORMATIE

Investeerders

Wij geloven in projecten die een duurzame bijdrage leveren aan een betere samenleving. Wij zijn graag betrokken bij plannen om oude locaties of bestaande gebouwen aantrekkelijker te maken door nieuwe functies te introduceren en zelf (mede) te investeren.

MEER INFORMATIE

Partners

Samenwerken en efficiënt opereren. De juiste persoon op de juiste plek. Omdat de een altijd iets inbrengt wat de ander niet heeft. En omdat krachten bundelen altijd leidt tot een beter resultaat. Die kunst om zo je doel te bereiken verstaat Beukenwoud.

MEER INFORMATIE

Opdrachtgevers en ontwikkelingspartners

IPMMC, Utrecht | AM Real Estate Development, Utrecht | Van Wijnen Projectontwikkeling, Gorredijk | FAME Stedenbouw en Planontwikkeling, Zwolle | De Hoge Dennen, Laren | Gemeente Duiven | Rotteveel M4, Alkmaar | Groenewegen notarissen en advocaten, Heerenveen